Първият удар на системата срещу Луковмарш вече е факт

НОВ АДРЕС ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ:

София, ул. „Пиротска“ 5, голямата зала в сградата на ВМРО

Съратници, изглежда вълчият вой на антибългарски кръгове в страната и чужбина срещу факелното шествие в памет на генерал Христо Луков и съпътстващите го мероприятия вече дава своя резултат. Антибългарската колониална администрация, която безсрамно се самоназовава политически елит, в момента е впрегнала целият си ресурс, за да осуети провеждането на Международната националистическа конференция – “Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрократите”. Всичко започна вчера, когато от Федерацията на научно – техническите съюзи (ФНТС), в която трябваше да се проведе конференцията, ни се обадиха и ни казаха, че не можем да ползваме Зала №4, която вече сме резервирали и платили, използвайки смехотворното оправдание, че в някакво помещение до сградата на Федерацията, в което имало някакъв ремонт, електрическата инсталация дала накъсо, което пък от своя страна изгорило и ел. инсталацията на зала 4. Но, забележете – само на нея, която е единствено подходяща за целите и нуждите на конференцията и на нито една от другите по – малки зали, както и на администрацията. За капак на всичко се били пръснали и тръбите на парното, което напълнило цялото помещение с пара и пак само в зала 4. Ние веднага отидохме на място, за да проверим какво става и се оказа, че цялата история е съшита с бели конци. Там отговорните лица отново повториха пред нас цялата набързо скалъпена история като непрекъснато се оплитаха в лъжи и противоречия. На искането ни да влезем в залата, за да проверим какво е положението беше отказано с идиотския аргумент, че ключа е даден на ремонтната бригада, а те представете си нямали резервен. На въпроса ни, къде е тогава ремонтната бригада, ни беше отговорено, че си е тръгнала и щели да дойдат днес сутринта. Нашата проверка от тази сутрин установи, че няма никакви техници на мястото на имагинерната авария. Освен това още няколко доказателства разбиват на пух и прах тази легенда и разобличават ръководството на ФНТС като най – безсрамни и нагли лъжци. Първо, нито един от служителите в сградата не знаеше, за каквато и да било авария, освен това никой нито беше чувал, още по – малко пък виждал фантомната ремонтна бригада. Изглежда авария има само за домакина, портиера и още няколко служители от администрацията, които до един повтаряха една очевидно наизустена версия. Опитите ни да говорим с академик Васил Сгурев – председател на ФНТС бяха отклонявани с аргумента, че е много зает, въпреки че от кабинета му се чуваше бурен дебелашки смях. Второ, помещението, от което се твърди, че е започнало всичко не се използва от поне 10 години, а в него не е влизал никой от най – малко четири месеца. Това потвърди лично пред нас директора на театъра на НАТФИЗ, който е управител на въпросното помещение. Трето, на наше запитване до пресцентъра на пожарната дали имат информация за някаква авария в сградите на НАТФИЗ и ФНТС от там ни отговориха, че не разполагат с такава и т.н и т.н.

Най – сигурното доказателство обаче, че не става дума за някаква авария, а за чист саботаж на проявата ни от страна на управляващата разбойническа шайка, получихме тази сутрин. Обади ни се служител на ФНТС, който ни помоли да не им се сърдим и да не предприемаме някакви ответни действия срещу тях, защото те просто нямали избор. Интифата за това конференцията да бъде провалена идвала и тук просто ще цитираме служителя – “От най – високо място и от някои “специални“ органи.”

Нещата обаче не приключват дотук! Веднага, след като разбрахме, че ни отнемат залата ние започнахме да търсим спешен вариант за нова зала, която трябваше да ангажираме в рамките на един – два дни. Какво се оказа обаче? Абсолютно всички зали в централната част на София ни отказаха категорично, въпреки че повечето от тях бяха свободни и въпреки, че бяхме готови да платим двойно и тройно. Всички откази бяха без абсолютно никакви мотиви, а най – честият отговор на въпроса защо ни отказват зала, беше – “Ами защото така!”

В крайна сметка обаче разбрахме на какво се дължи този пълен бойкот на мероприятието ни. Секретарката на “Славянска беседа”, след като също отказа да ни предостави залата на тяхното читалище, ни обясни, че получили обаждане от Министерството на културата, с което им било наредено по никакъв начин да не предоставят помещения за провеждането на “подобни прояви”.

Съратници, всичко това доказва едно нещо, управляващите безродници се страхуват от нас. Страхуват се от това, което правим. Страхуват се, че се консолидираме все повече. Страхуват се, че продължаваме да следваме заветите и идеите на генерал Луков, от когото треперят като листа до ден – днешен. Страхуват се, че някой ден ще им  потърсим сметка… И с право! Нека се страхуват, защото последният им час наближава и когато този велик ден дойде – прошка няма да има!

Въпреки всички опити на управляващите боклуци да провалят Международната националистическа конференция – “Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрократите”, тя ще се проведе. Датата и часът остават същите – 17 февруари (петък) от 18:30, но мястото на провеждане ще бъде в голямата зала в централата на ВМРО на ул. Пиротска №5. За повече подробности се обадете на 0892914750.

Всички желаещи да присъстват са добре дошли!

12 коментара

 1. Лижат, лижат, лижат! Изприщиха им се езиците да лижат на ЕС задника!

 2. От провинцията съм и имах колебания дали да присъствам на конференцията при положение че ще бъде заснета. След като прочетох статията и в частност това: “От най – високо място и от някои “специални“ органи.” … ще гледам да присъствам на всяка цена. Нека никой да не се разколебава и да не се плаши от нападките на антибългарите, ние българските националисти трябва да сме там на всяка цена, защото ЗАЕДНО СМЕ ПО СИЛНИ!

 3. Андрей

  Извинете, видях разлепени лепенки за шествието на Луков. Моля кажете ми кой го организира, защото съвсем се обърках. Пише, че са БНС, но Ангел Джамбазки дава интервюта и конференцията ще бъде в залата на ВМРО?

  • Шествието и конференцията ги организира БНС. Но Ангел Джамбаски ще се включи с доклад д конференцията и ВМРО предуставиха любезно залата си за ползване след създалата се ситуация с предварително запазената зала.

 4. Николай

  Ми крайно време е да се открие широк национален фронт на националистическите организации, а не да се делят по разни глупави причини. Заедно сме по – силни, тези дни ще го докажем! ВМРО, БНС, Национална съпротива и всички останали заедно за България!

 5. Абе кратуни малоумни! Как можете да слагате под общ знаменател един фашист ( вашият идол) и чиста личност като Левски, които преди всичко е бил социалист. Малоумни фашизоидни дебили!

  • изкарахте Ботев комунист,сега и Левски…ти си кретен и пълен дегенерат,необразован пигмеи,които се клани на чужда и антибългарска идеология взела 300 000 етнически,български жертви,идеология,която изтри идеалите на България,желанието ни за обединение…умри,нещастник,ти и цялата сган.Смърт за комунизма и всички утайки,които го следват !
   Ако вие сте неорганизирани кретени без 2 капки мозък,то ние с всяка година растем и се удвояваме и утрояваме (ФАКТ) !

 6. Български приятели, аз ви пожелавам късмет и успех в борбата с общия враг!Аз съм националист, на полски, но уча в София, ние се видим утре.Славата на български и полски герои.Съжаляваме за българския, аз се надявам да разберете, но все още се учат и аз използва Google Translate.

 7. Христо

  Да, разбира се – Левски е отявлен социалист и комунист, създавал е комуни по цялата страна и е бил в тесни връзки с Маркс и Енгелс.
  Всеки уважаващ себе си историк знае също така, че писмата и записките му съдържат кодови послание, които успешно били разшифровани от Ленин и спомогнали за провеждането на октомврийската революция, не без помощта и на извънземните разбира се.
  А за „нашият идол“ – фашистът Луков се смята, че е бил брат на фюрера и негов заместник (при внимателно вглеждане може да забележите, че на много от публичните прояви се явява не Хитлер а Луков, но дегизиран до неузнаваемост!!!

  „Не е лесно кога е трудно“ – народна мъдрост

  • виждам,че видимо показваш психическите си отклонения,но не знам,защо се излагаш,та ти се смеят

   • Емо, вземи да научиш какво е сарказъм, ирония и т.н., че ти си този, който се излага.

 8. фашисти…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *