Lukovmarsh.info с нов дизайн

Няколко дни преди официалното откриване на кампанията за Луковмарш 2018, Ви представяме първата голяма новост за тази година. Интернет страницата Lukovmarsh.info, която от много години е основен източник за информация за всичко свързано с Луковмарш и ген. Христо Луков, е с обновен дизайн и функционалности.

Решихме, че е крайно време да осъвременим изгледа на страницата, за да е максимално удобен за всички потребители и същевременно да отговаря на съвременните стандарти в уеб пространството. Затова новата страница има и адаптивен дизайн, така че да е еднакво удобна за четене както на настолен компютър и лаптоп, така и на смартфон или таблет.

Амбицията ни е, тази интернет страница да се развие от един обикновен информационен сайт, в интернет портал, в който както редовно да се обновява информация за всичко случващо се е около Луковмарш, така и да има и много информация за ген. Христо Луков и Съюза на българските национални легиони, организацията която той е водил. Затова ще заложим усилено, освен на статиите, и на мултимедийното съдържание. Редовно ще публикуваме видео материали от различни мероприятия и акции, записи на изказвания на съвременници и историци за ген. Луков и легионерите, както и разбира се много клипове от Луковмарш през всичките му издания до днес. Към това ще намерите и много галерии със снимки от Луковмарш и всички мероприятия около него.

Също ново на Lukovmarsh.info ще е вградения електронен магазин. От него ще можете директно да поръчате всички артикули и пропагандни материали, свързани с шествието и ген. Луков. Това е и най-лесния и удобен начин, по който може финансово да помогнете за организирането на най-голямото ежегодно националистическо мероприятие в България.

За да бъдете винаги информирани с всичко ново и актуално около марша, Ви препоръчваме да се абонирате за новия имейл бюлетин. Ще се стараем редовно да разпращаме бюлетини с последните новости, особено дните преди Луковмарш, когато събитията са много динамични и е възможно да има някои промени по провеждането на шествието.

Като цяло ще си заслужава да посещавате редовно страницата преди 17 февруари тази година, а и след това, защото ще бъде обновяване ежедневно с интересна и полезна информация. А това е само началото от новостите, които сме предвидели за петнадесетия юбилеен Луковмарш и 75-годишнината от подлото убийство на ген. Христо Луков.

Един коментар

  1. Чудесно! Последният дизайн на страницата нещо не ми допадаше. Най ми харесваше варианта преди него – аз намерих страницата 2012, когато вече бях започнал да се оправям с компютъра. Пожелавам много успехи както за страницата, така и на всичко, което правят най-ревностните представители на младата генерация български националисти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *