Новите лъжи за генерал Луков и защо “Шалом” го мрази?

През последните шест години противниците на Луковмарш организират все по-яростни клеветнически кампании срещу марша и срещу личността на генерал Луков. Но въпреки големите усилия, които полагат, лъжите за Генерала не успяват да хванат корен и една по една рухват под тежестта на фактите. Сред най-големите хулители на този светъл български герой се нарежда организацията на евреите в България “Шалом” (на мотивите им, ще се спрем по-надолу в този текст). Този път те стартираха кампанията си доста рано преди шествието, организирайки международен натиск върху българските власти с помощта на Световния еврейски конгрес – лобистка организация, печално известна с грубата си намеса във вътрешните работи на редица държави.

Но във фанатичната си злоба, шаломовци, тази година стигнаха до нов абсурд, с който станаха за смях. В агитационият клип срещу Луковмарш те обявиха генерал Луков за отговорен за депортирането на около 11 хиляди евреи от освободените територии в Тракия и Македония, върнати на България. Събитие, случило се цял месец след убийството на Генерала! Впрочем, няма нито един документ или записано изказване на генерал Луков, в което той да заема каквато и да било позиция по отношение на евреите. Човек се пита, дали шаломовци не са решили твърдо да опровергаят мита за еврейската гениалност? Или са решили да залагат на пропагандния принцип, за пръв път формулиран от д-р Йозеф Гьобелс, че лъжа повтаряна хиляди пъти се превръща в истина? Ако е първото – то им се получава, ако е второто – не се справят.

Самият крайно манипулативен клип е разпространяван от Световния еврейски конгрес, заедно с виртуална подписка срещу Луковмарш. Подписка, в която изманипулирани чужди граждани, могат да се подписват безкрайно много пъти, с колкото си искат фалшиви имена и данни. Този елементарен пропаганден ход цели да се симулира масово недоволство сред “международната общност” по отношение на марша. В същото време обаче, Луковмарш, въпреки злостните клеветнически кампании през годините, се радва на изключително сериозна и широка подкрепа от българския народ.

Защо обаче генерал Луков е такъв трън в очите на “Шалом”? Истината е много проста – случаят с убийството му разкрива една много неудобна истина. Единият от физическите убийци на Генерала е Виолета Бохор Якова, еврейка и комунистистическа терористка, работеща срещу българската държава. Тази терористка, член на антибългарската БКП, убива един безспорен български герой – генерал Христо Луков. Също както друг един евреин и член на комунистическата партия, Марко Хаим Фридман, убива стотици от най-добрите синове на майка България при атентата в църквата “Света Неделя”. Впрочем и половината от съдиите на престъпния комунистически “Народен съд”, който ликвидира цвета на нацията ни, са също евреи. И всички тези престъпления на фона на спасяването на българските евреи от народа ни. Ето за това, организации като “Шалом” (чиито представители са тясно свързани с предишния режим), фабрикуват митове за “антисемитизъм” в България. За това се плюе по нашите герои, вместо официално да се осъди престъпната дейност на представители на еврейската общност.

Има разбира се и друг момент – познайте, кой усвоява средства от международни еврейски организации, за да бори “антисемитизма” в България? И разбира се, когато “антисемитизъм” (тази така удобна дума-етикет от съвременния новоговор) няма, такъв трябва да се изфабрикува. Който е идвал през годините на Луковмарш, добре знае, че евреи не са били коментирани на събитието, но обратното е факт – от както го има марша, той е дъвкан и атакуван, като “антисемитска проява” от “Шалом” и сие. Борбата срещу “антисемитизма” има и друго острие – окупирането на властови ресурси и прокарването на определени политики в полза на определени групи и чужди държави. Или по-конкретно на Израел, защото структури като “Шалом” са ни повече, ни по-малко чужда агентурна мрежа, оперираща зад фасадата на културна организация. Само че по отношение на “антисемитизъм”, България е проблемна – не изпраща евреите в германските концлагери. Поради този факт е много по трудно да се извиват ръцете на народа ни по определени политики, както и да се изискват пари като обезщетение. За това през последните години се търси начин да се капитализира депортацията на споменатите около 11 хил. евреи от новоосвободените територии. Събитие, за което не може да бъде търсена отговорност от държавниците ни. Но както стана ясно, обективната истина далеч не вълнува чуждата агентура.

Положителното във всичко това е, че чрез настоящата  груба намеса във вътрешните ни работи и откритата атака на едно събитие посветено на български герой, ясно се разкрива зловредната роля на тази агентурна мрежа. А ефектът от подобни атаки е, че ще сплоти националните сили в страната ни още по-силно зад светлия образ на генерал Христо Луков.

 

2 коментара

  1. Симеонов

    Нищо ново под слънцето. Както в по-големите държави, тука се иска финансова и политическа подкрепа за чужди интереси, които същевременно вредят на Българския народ. Явно вече търкат здраво ръце, след като са захванали Балканските страни, направили изключително малко по еврейския въпрос.
    Не случайно това племе е било ритано от стотици различни държави.

  2. Обвиненията за агенти на Израел, звучат както по времето на Вишински или Хитлер. Неприкрит враг на евреите. А понастоящем, Израел е страната с доста много туристи в България, хотели, ресторанти, екскурзоводи си вадят хляба от тях. Та това са чуждите интереси, но трудно е да се мисли логически.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *