Шаблони с лика на ген. Луков

В навечерието на факелното шествие в памет на ген. Христо Луков, във все повече български градове, национални активисти провеждат различни акции и кампании, с които да привлекат вниманието на хората към живота и делото на великия българин. 

Един от най-ефективните начини за пропаганда е използването на шаблони с лика на Генерала. Тъй като получихме много запитвания как може да се изработи такъв шаблон, Ви предоставяме кратко упътване как може да го изработите сами.

Инструкции за изработване на шаблон:

1. Свалете файла от ТУК и го запишете на Вашия твърд диск.
2. Разпечатайте модела на бял лист. Препоръчителен размер на листа е А3. Това може да направите във всеки копирен център/книжарница във вашия град. Може да изберете по-дебела хартия или да я ламинирате, за да издържи шаблона на по-дълга употреба.
3. С макетен нож изрязвате внимателно черните полета на шаблона, като внимавате да не изрежете части от него, които трябва да останат.

DSC_0010

 

 

 

 

 

 

Нашите съвети:

1. Пръскайте със спрей на разстояние 30-40 см. от шаблона и не повтаряйте два пъти на едно място, защото боята ще се разтече.
2. Не полагайте надписи върху фасади на частни домове, освен ако нямате предварителна уговорка с собственика. Също така избягвайте прясно боядисани фасади.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *