Унгарец

Реч на представителя на „Легион Унгария“

Днес публикуваме речта, произнесена на Луковмарш 2020, от представителя на нашите приятели от „Легион Унгария“.

Съратници,

За мен е удоволствие и голяма чест, да стоя днес пред вас, като представител на нашето движение “Легион Унгария”. Много неща се случиха през изминалите две седмици. Европейските националисти застанаха рамо до рамо в Будапеща, за да почетат героите, които се сражваха за да защитят своят дом и Европа. Те предпочетоха сигурната смърт, пред това да се опозорят и да изменят на военната клетва.

Днес, ние отново сме заедно, тук в София – истинските европейски патриоти. До нас достигнаха новини за случващото се тук, за това, че определени сили се опитват да попречат на Луковмарш и да забранят нашите български съратници. Същите тези сили работят срещу нас в Унгария и в цяла Европа. Те се опитват да ни забранят да почитаме нашите герои, да се гордеем с тях, с нашите нации, наследството и ценностите ни, както и да го отстояваме пред света. Твърдо заявявам, че няма да се предадем! Ние сме водени от идеали, неизмеримо по-висши от моментната политическа изгода, която те преследват. Фактът, че днес сме тук, ясно го показва. За което ви поднасям нашата благодарност и уважение, български приятели.

Те могат да убият човека, но не могат да убият идеята! Могат да забранят организация, но не могат да попречат на истината! Слава на героите! Да живее България! Да живее Крепостта Европа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *