Прочети преди да отидеш на Луковмарш

По-надолу ще прочете няколко съвета от нас, които ще спомогнат за безпроблемното протичане на шествието и личната безопасност на участниците:

  • Носете си задължително лични карти. Много е вероятно преди да достигнете сборния пункт, да бъдете проверени от полицаи. Ако нямате документ за самоличност по всяка вероятност ще бъдете отведен в някое РПУ за установяване на вашата самоличност.
  • Не носете никакво оръжие или предмети, които могат да бъдат разпознати от полицията като оръжие. Същото важи за пиротехнически средства. Факли се осигурени от организаторите и ще бъдат раздавани преди началото на шествието.
  • Задължително прочете правилата за провеждане на Луковмарш. Информирайте и хората, които ще дойдат с вас на мероприятието, за тях. Ще бъде следено много строго за тяхното спазване. Съветваме хора, които не са готови да ги спазват, да не идват въобще на марша.
  • Запишете си телефон 0888 682 506. На него може директно да се свържете с представител на организаторите ако имате проблем или въпрос.
  • Ако разполагате със смартфон, следете често нашата страница във Фейсбук. Там ще публикуваме актуализирана информация относно шествието и обстановката в София.
  • Ако по път към сборния пункт бъдете спрени от полицаи, които не ви допускат да продължите към него, помолете ги да се легитимират и запишете имената им. Това ще е нужно за подаването на евентуална жалба в по-късен период. След което се се обадете на организационния телефон и съобщете къде се намирате и защо сте спрени. По възможност наш представител ще дойде при вас. В никакъв случай не влизайте в конфликт с органите на реда.
  • Когато сте вече на сборния пункт, изпълнявайте стриктно инструкциите, които ще бъдат подавани от озвучителната уредба и от охраната на мероприятието.
  • Вечерта времето в София ще е студено, така че се облечете дебело, тъй като може да се наложи да прекарате по-дълго време на едно място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *