Открито писмо до „другаря” Миков

Недраги „другарю” Миков,

Не мислите ли, че не е редно да се произнасяте и то толкова тежко по теми, които не разбирате и явно не познавате. Факт е, че вие и мнозина от вашите съпартийци, дори бихме могли спокойно да заявим, че става въпрос вече за няколко поколения паразити, изградихте не само кариера, ами и цял един охолен живот около играта на думи с понятия и размахването на сопата с „фашизма”, но „другарю”, спрете се! Оставете фашизма, Третият райх и всички останали високопарни слова в ерата преди 10-ти ноември. Българският народ им се наслуша до краен предел от нечистоплътните ви усти повече от 45 години. Време е да смените плочата, макар да е ясно, че не вие, а някой ваш сътрудник е съчинил декларацията по повод вчерашната дата, но все пак толкова ли няма някой искрен човек около вас, който да ви препоръча преди да се изказвате, да използвате услугите на логопед? Тогава ще остане само абсурдното в изказванията ви, но за сметка на това няма да бъдат комични и да будите насмешка.

Защо за разнообразие поне веднъж не изневерите на антибългарската си същност и не спрете да плюете един безспорно доказан български герой, какъвто е генерал Христо Луков? Не, не казваме да се извините, защото знаем, че вие и другарите ви „поемате вината с мезета”. Няма как да си помислим, че сте способни на нещо човешко. Говорим за друго. Защо не оставите паметта му на мира, след като имахте толкова години свобода да очерняте и опитвате да заличите образа му? Защо вместо да замълчите, като представител на същата човеконенавистна идеология и партия, от чиито редици излезнаха физическите убийци на генерала, вие продължавате с евтина демагогия и манипулация да се опитвате да очерняте един герой? Би трябвало да ви е ясно, че след като 45 години не успяхте да го заличите, то и сега, и конкретно вие ще се окажете едно малко джудже пред него, което след още 45 години никой няма да помни, докато генерал Луков и спомените за него ще бъдат вечни!

Защо изобщо се занимавате с героите на България, а не се занимаете за разнообразие с „героите” в собствената си партия, като например „другаря” Иван Евстатиев? Виден ваш съмишленик (видно от прикачените снимки) , който вие години наред лансирате и подкрепяте, въпреки че за никой не са тайна афинитетите му. Все пак всички си спомняме, че още през 2004-та година името му беше замесено в скандал с проститутки, които са нямали 18 години. Последните дни пък надали остана човек, който да не е чул за поредния „подвиг” на този стожер на комунистическо-социалистическата партия, който в момента е в ареста с няколко обвинения , кое от кое по-гнусно. Защо не се изкажете по този въпрос? Защо не чуем от вас коментар и заклеймяване на действията на другаря ви Евстатиев? Може би, защото дори и след тези тежки обвинения, за вас и вашите съпартийци няма проблем да отидат да го защитават, като адвокати в предстоящия процес са му бивш и настоящ общински съветник от вашата партия в Пазарджик? Редно ли е тогава, такива персони, като вас и съпартийците ви изобщо да си позволяват да цапат името на генерал Луков, като го изричат и споменават под каквато и да е форма?

миков 1

Оставете генерал Луков на мира, оставете „Луковмарш” на мира, оправете се първо със собствената си партия и нагона на членовете й. Разбираме, че ви е проблем, че хиляди българи започват да проглеждат и виждат, че в славната ни история и герои  могат да открият пример, който да ни послужи, за да спасим родината си и днес. Разбираме, че бихте предпочели тези българи да са заслепени пионки, които подобно на вас и вашият съмнителен приятел Евстатиев да се кланят на чужди „герои”, като маршал Жуков, но „другарю” Миков, тук не е Москва и ние не сме руснаци. Също така не сме американци, нито германци. Ние сме българи и искаме да почитаме нашите си герои. Българските герои! Затова на вас оставяме Жуков и извращенията, които са на такава почит в партията ви, а за себе си искаме само едно – правото достойно да почетем Генерала! Така, както той го заслужава!  Само внимавайте, защото ако продължите да толерирате подобно държание със собствените си симпатизанти, то те ще избягат, а ако „другаря” Евстатиев получи присъдата, която заслужава, скоро ще ви се наложи да водите монолози сам самичък с бюста на Жуков в Стрелча.
миков 2

Един коментар

  1. Подкрепям НАПЪЛНО провеждането на честването ,на паметта,на този достоен български войн ,пълководец и родолюбец ,доказал с делата и с героичната си смърт…привързаността си към нашата България !
    СМЪРТ НА КОМУНИЗМА ! ВЪН ОТ СТРАНАТА НИ ,РУСКИТЕ АГЕНТИ..!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *