Нагли ционисти сипят клевети срещу генерал Луков

След еврейската масонска ложа „Б`най б`рит”, втора ционистка организация оклевети публично личността на генерал Луков и траурното факелно шествие в негова памет – Луковмарш. Става въпрос за сдружението „Шалом”. В протестни писма до столичният кмет, двете организации по най-нагъл начин отправят абсолютно недоказуеми обвинения по адрес на Генерала и участниците в марша. Те твърдят, че генерал Луков е „яростен антисемит”, но това обвинение не е подкрепено от нито един факт. Тоест, то е напълно голословно. Ако Луков е бил яростен противник на нещо, то това е болшевизма. Няма автентични доказателства и за следващото обвинение, отправено към генерала – че е с нацистки възгледи. Нещо повече, подобно обвинение е опровергано от думите на самият Луков, че „България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси.” В свои публични изказвания той е подкрепял монархическият режим, нещо крайно нетипично за националсоциалист. Колкото до връзките му с Германия, той ги е използвал изцяло в интерес на Родината ни. Твърди се и че СБНЛ е фашистка организация – нещо, което също е недоказуемо и е оспорвано от историци като проф. Алтънков.

Да погледнем и обвиненията към участниците в шествието. В изказване пред медиите Соломон бали заявява за шествието, че на него има: „нацистка символика, прави се пропаганда срещу установения обществен строй и се разпалва расова, етническа и религиозна ненавист”. От „Шалом”, също твърдят, че: „Целта на това факелно шествие е единствено демонстрация и пропаганда на неонацистки и ксенофобски идеи. Провеждането му само ще подтикне към омраза и ще способства за изкуственото насърчаване на етническо, религиозно и расово противопоставяне.” И двете изказвания могат да бъдат определени единствено като груба лъжа. През последните две години от провеждането на Луковмарш, на събитието присъстват служители на прокуратурата, полицията и други държавни служби, които следят именно за пропагандиране на забранени от закона идеологии, ксенофобия и расова омраза, както и за наличието на забранена символика. Нещо повече, миналата година на много от полицаите, охраняващи пряко шествието, бяха раздадени листа със забранени от закона символи, за които да следят. Нарушения от съответните органи не са констатирани. Тоест, за тези си изказвания лицето Соломон Бали и организацията „Шалом” могат да бъдат съдени за клевета. Бали прави и друго манипулативно изказване, като заявява, че „Проявите на тези формални и неформални организации нерядко завършват с актове на вандализъм и насилие”, намеквайки, че Луковмарш може да завърши с някакви погроми. Това обаче могат да опровергаят дори служителите на охранителна полиция, тъй като Луковмарш е може би най-стройното и дисциплинирано шествие на български националисти. Мита за расисткия характер на шествието се разбива на пух и прах от факта, че няколко поредни години, сред чуждите гости е имало и палестински представители (явно тук е основният проблем на ционистите).

Лично ние не се изненадваме, че ционисти отправят обвинения към наши национални герои, като генерал Луков. Поддръжници на ционизма са обвинявали в антисемитизъм и Иван Вазов (за стихотворението му „Жидов гроб”), Христо Ботев (за негови публикации в пресата), Захари Стоянов (за описания на събития в „Записки по българските въстания”) и др. Скоро очакваме да се отправят искания да се забрани почитането и на тези „ужасни антисемити”.

И тъй като нашите противници ни обвиняват в расизъм, неонацизъм и ксенофобия е добре да погледнем, какво всъщност представлява ционизмът, който те подкрепят. През 1975 г. Общото събрание на ООН гласува резолюция № 3379, която осъжда ционизма като форма на расизъм и расова дискриминация. Самото ционистко управление в Израел води до небивал геноцид срещу палестинския народ и терор, който продължава и до днес. И каква излиза тя? – „Крадеца вика дръжте крадеца”, както е казал народа!

Вместо евреите от тези две организации да са благодарни на предците ни, че са ги спасили, те се опитват да се правят на господари в нашият дом и да разпореждат на нас българите, какво можем и не можем да правим в държавата си!

————————————-

Позициите на “Б`най б`рит” и “Шалом” в медиите – тук и тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *