Международна конференция – “Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрократите”

Не на ЕСССРНа 17 февруари, ден преди “Луковмарш – 2012”, от 18:30 часа в сградата на Научно-техническите съюзи (НТС) в град София, намираща се на ул. “Г.С. Раковски” 108, ще се проведе международна конференция, с участието на националисти от няколко европейски държави, които по традиция идват в България за шествието в памет на ген. Христо Луков. Конференцията ще премине под мотото „Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрократите“ и ще е посветена на съвременните проблеми пред нашия континент и алтернативата, която предлагат националистите в Европа.
От чуждестранните лектори особено се отличава професор Пиер Виал. Той е дългогодишен преподавател по история в Лионския университет и председател на организацията „Народ и земя“. Близък приятел на професор Пиер Кребс, заедно с който са ученици и последователи на Ален дьо Беноа – идеолог и създател на “Новите десни”, човека, който възроди национализма в Европа след Втората световна война. Заедно с проф. Виал ще присъстват и още около 10 френски гости, членове на неговата организация.
Друг лектор от чужбина ще бъде белгиеца Жан – Люк Гаске. Учител и дългогодишен национален активист в Белгия, борец срещу безконтролната афро-азиатска имиграция, която залива континента ни.
Германският представител ще бъде Михаел Щолер. Дългогодишен активист на националната съпротива в Западна Германия и организатор на редица големи националистически мероприятия в тази част на страната.
От българска страна ще говорят Симеон Костадинов и Пламен Димитров.
По време на конференцията ще има и специален щанд, на който ще се предлага патриотична литература и други пропагандни материали.
Входът е свободен и всички, които желаят да присъстват могат да се чувстват поканени.

Един коментар

  1. Издателството на Общество Дуло подготвя брошура, с която да бъде представен проф.Пиер Виал на българските си съратници. Който се интересува от тази книжка, нека ми пише:
    Антон Радославов Рачев – пощ.кутия 1, Клон 6, град Русе 7006, ел.поща: antonrachev@yandex.ru

    Тангра чит!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *