Фандъкова

Поредна година Йорданка Фандъкова заблуждава обществото

Днес се случи нещо, което се случва всяка от последните 5-6 години и което не ни изненада: кмета на София Йорданка Фандъкова заяви пред журналисти, че Луковмарш е забранен. И тези, които много се обиждат да ги наричат “мисирки”, предадоха думите и дословно, без да и зададат нито един уточняващ въпрос и без да проверят вярността на казаното от Фандъкова.

А каква е истината?

Столичният кмет наистина е издал забрана за провеждането на Луковмарш през април 2019, след подаденото от уведомление за провеждане на мероприятието, НО тази забрана е отменена от Административен съд София-град с решение № 5173 от 25.07.2019 г. (Цялото решение може да прочетете тук). Съдебното решение е окончателно и не подлежи на обжалване.

Следователно не съществуват никакви пречки пред провеждането на Луковмарш и той ще се състои както е предвидено на 22 февруари от 17:30 часа, със сборен пункт пилоните до НДК. Всяка друга информация по този повод представлява фалшива новина и има за цел единствено да заблуди желаещите да вземат участие в марша и те в крайна сметка да не присъстват.

Желателно е да разпространявате тази информация сред вашите приятели и въобще всички, които искат да почетат ген. Христо Луков, за да няма успех дезинформационната кампания на Йорданка Фандъкова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *