Луковмарш 2017 – равносметката

Отмина и четиринадесетия по ред Луковмарш и е време за равносметка. Отново хиляди, най-вече млади хора, изпълниха софийските улици, за да почетат генерал Луков. Въпреки поредната клеветническа кампания, този път развихрила се най-яростно точно в дните преди марша. Въпреки поредната забрана на столичния кмет, никой от участниците не се разколеба и макар първоначалните затруднения и разделянето на групи, множеството отново се събра в стройни колони и факлите ни озариха нощна София. За пореден път доказахме, че единни, можем да наложим волята си над нашите противници, въпреки финансовия, медиен и властови ресурс, с който разполагат.

Стана ясно и че в усилията си да угоди на чужди господари, кмета на София отново не се посвени да наруши българския закон, като прекрати марша. Този път под нов, но също толкова нелеп претекст. За това, разбира се, отново ще търсим правата си в съда. Но далеч няма да се задоволим само с отмяна на заповедите на кмета, а ще търсим отговорност за злоупотреба с власт. Уверяваме Столична община, че заради незаконните и действия, тепърва и предстоят главоболия.

Видя се и че въпреки непрестанните усилия на нашите противници да очернят светлия образ на генерал Луков, общественото мнение е на наша страна. Истината за Генерала бавно, но сигурно си пробива път и се утвърждава. И няма как да е иначе, след като ние изнасяме само факти, докато противниците ни боравят единствено със зле скалъпени пропагандни клишета. До толкова липсват негативни настроения спрямо Луковмарш (дори след години усилена клеветническа кампания), че жалкия опит за протест срещу нас, организиран от банда крайно леви лумпени, не може да събере и 20 души от България. За това тази малка група със съмнително финансиране, прибягва до отчаяни действия, като това да агитира сред леви екстремисти в Германия и да кара с автобуси гръцки анархисти в страната ни. Впрочем, последните, добре известни с мащабните погроми, които организират по време на протестите си, както и с това, че считат и политическите убийства като допустим метод за водена на революционна борба, явно не са проблем за българските власти и за Столична община. На тях не само не им бе попречено да шестват спокойно из софийските улици, агитирайки срещу българската държавност, но не им бе попречено и да нарушават закона – криейки лицата си и раздавайки листовки, призоваващи за насилие срещу българската полиция. За кмета на София тези екстремисти, докарани с автобус от чужбина не са проблем. Проблем са хилядите млади родолюбци, мирно и дисциплинирано почитащи един български герой. Разбира се, ние имаме намерение да сезираме прокуратурата за грубите нарушения на българския закон, по време на бутафорния протест срещу Луковмарш, за които общината си затваря очите.

Луковмарш се утвърди окончателно и като едно събитие от общоевропейско значение. Тази година, чуждестранните делегации, дошли за да изкажат своята почит към генерал Луков и своята подкрепа към българските националисти в общата борба за Европа, бяха най-многобройни и от най-много държави, за всички години, през които се провежда марша. Германия бе представена от две организация – партия „Десните“ и организацията „Третия път“, нашите скандинавски приятели от Нордическото движение за съпротива също бяха голяма група, с представители от Швеция и Норвегия. Сериозно присъствие имаха и френските националисти от Френската националистическа партия. Една от най-големите групи бе тази на полските националисти, които ни посетиха за първи път. За съжаление именно по техен адрес се изписаха какви ли не глупости, нямащи нищо общо с действителността. Никой от тях не е бил задържан преди шествието заради забранени предмети или поради друга причина. Колкото до някаква информация, постъпила уж от Интерпол Варшава – подобно твърдение е чиста партенка за пред медиите и съдебните действия, които ще предприемем ясно ще покажат това. Генерал Луков почетоха и националисти от Хърватия, Унгария и Испания. Руските националисти не можаха да присъстват, но от комитет „Нация и Свобода“ изпратиха специално поздравително писмо до участниците, което бе прочетено в края на марша. Италиански националисти, случайно намиращи се в София, научили същия ден, също посетиха Луковмарш и изказаха подкрепата си. Скоро ще излезнат и подробни материали за събитието в много от европейските националистически портали. Така, генерал Луков, който враговете на народа ни се опитаха да изтрият от историята ни, не само възкръсна като образ и пример за младите българи, но и вече се нареди сред пантеона на европейските герои.

Като организатори, отново благодарим на всички вас, които ни подкрепяте по различен начин по време на кампанията, благодарим ви, че сте заедно с нас на Луковмарш, така дисциплинирани и отговорни, въпреки всички трудности. Бъдете уверени, нашето време тепърва идва и следвайки примера на генерал Луков, отново ще възродим България!

3 коментари

  1. Много добре написано! Поздравление за великолепното преживяване, което имахме на Луковмарш 2017. А и запознаването ни с чуждите националисти беше супер. Много приятни хора се оказаха и поляците с които общувах. Само дето ги бяха обвинили във всякакви грехове. Но ние им знаем лъжите и клеветите. Успех и в битката за България! А на чифутчетата от Антифа, ще си платите с лихвите за всичката помия!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *