Луковмарш 2014 – Въпреки всичко!

Само около 24 часа са изминали от събитието, за чието проваляне беше впрегната цяла държавна машина. Все още сме подвластни на емоциите от вчера и затова тук няма да пишем обстоен репортаж от случилото се вчера. Това ще направим следващите дни, в една подробна статия, в която ще опишем и цялото развитие на нещата през последната седмица. Ще изнесем интересна информация за това, как МВР и Столична община ни разиграваха и шиканираха няколко дни, за да угодят на тези, за които Луковмарш е заплаха. Ще направим и равносметка на провелото се Не!мероприятие. Но ни трябва малко време, за да си съберем мислите и да направим трезва преценка на ситуацията.

Обаче сега искаме да изкажем, като организатори, своите благодарности на всички, които ни помогаха последния месец и половина. Всички които се включиха в рекламната кампания за Луковмарш, които организираха събранията в градовете от страната, които дариха пари, за да закупим нужните материали. Благодарим на момчетата, които се включиха вчера в охраната на Не!мероприятието. Разбира се трябва да благодарим и на всеки, който не се подведе от дезинформацията в медиите и не се уплаши от полицейските кордони и проверки и дойде вчера на Луковмарш. Поздравления и подкрепа заслужават десетките момчета, които бяха арестувани вчера на път за Луковмарш. Някои от тях, само защото изглеждали подозрително. Те трябваше да лежат 24 часа в килиите заради убежденията си.

Не изказваме тези благодарности от някаква сервилност. Правим го, защото ентусиазма, с който националисти от цялата страна се включиха в организацията марша и кампанията, куража и непримиримостта, с които събралите се вчера хора игнорираха забраната на кметицата и достигнаха с шествие до къщата на ген. Луков , както и събития от петък в Пловдив, ни вдъхват увереност, че битката за България все още не е загубена. Напротив, всичко това ни кара да вярваме, че враговете ни все повече се страхуват от надигащото се национално движение и няма да е далече деня, в който ще заплатят с лихвите за това, което ни причиняват днес.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ, ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *