ВАЖНО! Променя се мястото на което ще се състои паметната вечер за ген. Луков

Събитието „Вечер на герои – личността на ген. Луков и приемствеността между националните герои“ няма да се състои в сградата на Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Ръководството на Съюза любезно ни отказа предварително уговорената зала с извинение, че събитието може да бъде интерпретирано като политическо, а организацията твърдо не иска да се ангажира с каквито и да било политически пристрастия.

Неофициално обаче, по друг канал, при нас постъпи информация, че определена държавна служба оказва натиск за да не се състои подобна проява. Това е втора зала която ни бе отказана. Залата на Славянските дружества, където две години подред започваше кампанията за Луковмарш също ни бе отказана под безумен предлог – била плътно ангажирана по цял ден до края на месеца. Видимо силно притесненият председател, многократно извинявайки се, ни помоли тази година да си намерим друга зала. Според информацията, която получихме, господата от службите вменяват, че ген. Луков е „фашистки главорез“ и че явно и ние се явяваме такива.

Подобно нещо не се случва за пръв път. През 2012 г., когато трябваше да се състои конференцията с националисти от цяла Европа, предшестваща Луковмарш, имаше същият проблем. Тогава две министерства – на вътрешните работи и на културата, направиха всичко по силите си за да ни бъде отказан достъп до зали. Въпреки това – конференция имаше. Сега ви уверяваме, че и паметната вечер ще се състои.

От съображения за сигурност обаче, ще съобщим залата в петък, така че следете внимателно страницата. Ако се стигне до отказ в последния момент, ще осигурим и резервен вариант. Нека господата от политическата полиция да се поизпотят.

Разпространявайте информацията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *